BEO–actueel

1..   Delft hoeft minder te bezuinigen,

als Delft groepen van oneerlijke medewerkers van de gemeente aanpakt, die zoals luizen in de pels van de stad zitten en iedere maand via trucs veel geld wegzuigen. De Burgerbond BEO heeft ontdekt, hoe dat in zijn werk gaat en zal straks meer daarover zeggen. Zie beneden:  Ad 1..   Als dit geld in de kas blijft, kan Delft het benutten, om  A. kwetsbare mensen te steunen en  B. sterke mensen te steunen, opdat ze nog sterker worden en nog meer kunnen doen voor de maatschappij.

 

2..   Delft moet helemaal niet bezuinigen,

Delft kan in tegendeel meer geld uitgeven dan vandaag, als Delft de moed heeft te doen, wat anderen niet doen, als Delft een aantal cheap-clean-energy-technieken (cCE-technieken) ondersteunt

en daarmee veel geld verdient.

 

BEO zal Delft een contract presenteren, waarin staat, wie wat doet, welke partij met welke onderpartijen het echte werk op zich neemt en welke rol de stad Delft daarbij speelt: de rol van ondersteunen en beschermen. De stad Delft is met 100.000 inwoners groot genoeg, om de werkenden te kunnen beschermen. Het is gevaarlijk werk. Want het gaat tegen de olie-industrie in.

De olie-industrie werkt, zodra ze echte concurrentie ziet opkomen, geroutineerd volgens een 3-stappen-plan:  Eerst probeert ze, de nieuwe techniek op te kopen (en laat ze dan stil verdwijnen).  Als dat niet lukt, gaat ze over tot saboteren (hebben velen jarenlang meegemaakt). Als dat ook niet lukt of niet meer lukt, gaat ze over tot sluipmoord op de uitvinder en ontwikkelaar. Van stap 1 en stap 2 heeft iedereen al gehoord, stap 3 is intussen ook bewezen. De tijd is rijp, om zulke praktijken te doorkruizen! De olie-industrie is technisch en moreel afbraakrijp!

 

Omdat er uitvinders zijn vermoord, zijn er beproefd goede onbeheerde cCE-technieken, die men kan reconstrueren. BEO heeft 4 daarvan uitgezocht en stelt voor, 4 werkgroepen op te zetten voor hun reconstructie. Een is de techniek van Stanley Meyer, een bijna kosteloze splitsing van water, zodat men waterstof krijgt, H2, dat veel energie bevat. Bijna kosteloze energie dus, en altijd daar, waar men ze nodig heeft, thuis en in de auto. Zie foto van de H2-cel en van de vermoorde uitvinder zelf. Meyer heeft patenten ingediend, die bijna zijn hele techniek beschrijven. Reconstructie is mogelijk.

 

Het is bekend, dat de Delftenaar en BEO-voorzitter Gunther Niessen de prestigieuze int. DSM-contest heeft gewonnen met zijn Albatross Windmachine. Dat was met versie 1. Versie 4, die de hele olie-industrie kan vervangen, is klaar. Intussen werkt hij aan versie 5 met nieuwe verrassende eigenschappen. Ook heeft hij intussen een verdere en nog grotere prijs voor goede techniekkwaliteit gekregen: hij staat op nr.1 van de sluipmoordlijst van de olie-industrie. Dat is op 24.3.2011 uitgelekt. Daarom is het zinvol, een 5. werkgroep op te zetten, die helpt, de komst van versie 5 te versnellen.

Als een half woord van deze uitspraken, sinds 24.3.11 al schriftelijk voorgedragen in Den Haag, fout zou zijn, dan zouden er al 10 advocaten hier op de stoep van Gunther Niessen staan. Maar het blijft muisstil!

 

De oliecriminelen, die met sluipmoordplannen bezig waren, zijn bekend. Als ze het plan uitvoeren, worden ze gepakt. De uitvinder zorgt voor zijn veiligheid door de plannen openbaar te maken op alle niveaus, nu hier locaal in Delft. Verder heeft hij zich ten doel gesteld, efficiënte screen– en controlestructuren te scheppen, die het werken met moord onmogelijk maken.

Hij kan aan de 5 werkgroepen leiding geven. Delft krijgt 5 kansen, veel geld te verdienen. Al met de eerste cCE-techniek, die praxisrijp wordt, stroomt er via klanten in heel NL, in Duitsland, Engeland en Frankrijk zoveel geld binnen, dat bezuinigen niet meer nodig zijn.

Het BEO-bestuur       .

DE

GB

NL

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken over hun staat

BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen, die heel

hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die heel hard gaat roepen, als …….. .  BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

 

BEO heeft meningen, kent geen taboes, kent oplossingen. BEO roept:

B

A

W

BEO—Delft:  Bezuinigingen, nodig of niet?

B  A  W

BEO - Bond Eerlijke Overheid

Beinahe-Mordopfer,

noch rechtzeitig gewarnt

Mordopfer,

nicht rechtzeitig gewarnt

Gunther Niessen, Albatross-Erfinder

meer op: www.beo-beo.org

Wie over de grenzen van het systeem heenkijkt, vindt mogelijkheden,

om geld te verdienen. Hij kan meer geld besteden in plaats van minder !

Ad 1..    De bedriegergroepen, die BEO heeft ontdekt, zitten in   ……………..  .        BEO beschikt over harde bewijzen.

Stap 1:   BEO geeft de gemeente aanwijzingen, hoe ze moet zoeken, hoe ze de bedroggevallen kan ontdekken.

              BEO beschrijft de trucjes, die bedriegers benutten.

Stap 2:   De gemeente gaat naar de sporen van de trucjes zoeken.

Stap 3:   De gemeente legt BEO haar vondsten voor.

Stap 4:   BEO controleert, of onder de vondsten de bedroggevallen zijn, die BEO al kent. Zo ziet BEO, of goed is gezocht.

In de discussie over bezuinigingen van 34 mlj.   heeft BEO twee adviezen voor de gemeente, zoals voorgedragen in de raadszitting op 19.5.2011 door de BEO-voorzitter  en  gepubliceerd op de BEO-website  www.beo-beo.org :

Stanley Meyer, Erfinder der H2-Zelle

Ermordet am 24.3.1998. Er war kerngesund (siehe Photo). Freunde waren Zeugen, als er während eines Essens in einem Restaurant vergiftet tot umfiel.

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A10

A13

A14

A15

A16

A18

A19

A17

A20

Voorstel van GN:

Reconstructie van de cCE-technieken van vier vermoorde uitvinders, daaronder die van Stanley Meyer.