BEO’s

B

A

W

B  A  W

Ovaal:

BME

BME - Bund Moral & Ehrlichkeit

BME - Bond Moraal & Eerlijkheid

BME Alliance Moral & Honesty

 

don’t-cry-joke 3:

Klein-Erna en de muskiet

 

De leraar spreekt voor de klas over groot en klein, zwak en sterk.

 

“Een muskiet heeft Alexander de Grote overwonnen”, weet hij te berichten.

“En de kleine zwakke David heeft in de strijd de grote sterke Goliath geveld.

En de onbekende uitvinder Stanley Meyer was met zijn H2-cel, die gratis energie produceerde - hier een foto - goed op weg, om de grote pechzwarte gorilla ‘olie-industrie’ om zeep te helpen. Maar”, voegt hij treurig er aan toe, “die had het tijdig in de gaten en heeft hem tussen duim en wijsvinger verbrijzeld. De gorilla heeft hem heimelijk gif in het eten gemengd”.“Hoe gemeen!” reageert Klein Erna, en de andere kinderen vinden dat ook.

 

“En nu is uitgelekt, dat die oliegorilla vaker zo gemeen was. Veel uitvinders van energiesystemen heeft hij onopvallend vermoord. De olie-industrie werkt met een sluipmoordlijst: dat is kort geleden uitgelekt. Wie zal de pechzwarte gorilla nu overwinnen? Hebben jullie een idee?” vraagt de leraar. De kinderen blijven lang stil en denken na. Uiteindelijk heeft Klein Erna de hand. “Ja, Erna Sharp!?” “Misschien mijn opa Gene*”. “Hhmm, dat begrijp ik niet helemaal. Jouw opa Gene is toch al 80”.  “Jawel, maar hij moet het niet alleen doen. Hij samen met een muskiet. Hij is muskietenspecialist.” “Interessant”, zegt de leraar. “Maar ik snap het nog niet helemaal.” Erna: “Hij weet deze muskieten met roterende vleugels te bouwen. Hoe heten die dan nog? Oh ja! Boemerangs heten die. Ik ga hem vertellen, dat hij een boemerang moet bouwen en groot “sluipmoordlijst der olie-industrie” daarop moet malen. Die muskiet - daarvan ben ik overtuigd - zal de moordgorilla treffen en verslaan!”

 

Lees:  ‘Het Bewijs’  op  www.beo-beo.org/a26.htm

Lees:  Prof. Gene Sharp: “From dictatorship to democracy. How to break down ill-natured power systems”. Boek en Boemerang van Sharp zijn te krijgen bij de Boemerang-Partij.

BME werkt volgens de liberty-leer van Prof. Sharp.

Olie

 

vies

vuil

ziek

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A26

A24

- - - -

DE  NL  GB

Jo3

Jo2

Jo4

Jo5

Jo6

Jo7

Jo8

Jo9

Jo1

De sneeuwbal-campagne loopt. Ben je ook erbij?

Groeten van Donny.  Zie  A24