BME–Actie

 

“Smaad!” zei politieman 1 zacht tegen politieman 2, nadat hij op de folders in de hand van BME-voorzitter Gunther Niessen had gekeken, die voor het Binnenhof stond foldertjes uit te delen. Voor het centrum van de macht in Nederland! In een onopvallend blauw autootje waren de 2 politiemannen gearriveerd, uitgezonden door de macht, om te controleren. “Smaad?”  vroeg Gunther Niessen luid. “Ja, die stelling op de folder kan als smaad worden beschouwd!” zei politieman 1.  “Akkoord !” reageerde de BME-voorzitter, “Maar”, en hij keek de politieman rechtstreeks in de ogen, “het kan ook de waarheid zijn!”  De politieman schrok, trok samen en keek weg. Misschien dacht hij op dit moment aan de moorden op acht mannen in Afrika, waarbij de olie-industrie duidelijk betrokken was, waarvoor Shell 15.5 miljoen zwijggeld heeft betaald, om niet door een rechter te worden veroordeeld, een kruimeltje van de vele miljarden, die ze hier aan de pomp uit de zakken van de mensen halen. Met dit kruimeltje hadden ze zich vrijgekocht! Misschien dacht hij aan de olieplassen op de grond en aan de brandende luchtvervuilende oliefakkels, aan de beelden, die Zembla-TV en Brandpunt-TV meervoudig hebben uitgezonden, die alle tv-kijkers kennen, misschien dacht hij aan al die olieterreur en vervuiling, waartegen de dorpbewoners in Afrika opnieuw protesteerden, nadat men 8 van hun aanvoerders had opgehangen, om protesteren te ontmoedigen. Jaren later heeft Shell 2 miljoen zwijggeld per vermoorde man aan de nabestaanden uitbetaald, om niet te worden veroordeeld.

 

En nu staat er een rustige wetenschapper en uitvinder in een opvallend wit pak voor de schrikkende politie-agent op het binnenhof,  en stelt in folders, dat de olie-industrie ook hier in Nederland aan het moorden is, maar onopvallend, dat er een sluipmoordlijst bestaat en dat hijzelf op deze sluip-moord-lijst staat, hij, de winnaar van de int. DSM-innovatieprijs, hij, de uitvinder en ontwikkelaar van een cheap-clean-energy-systeem, dat de olie-industrie makkelijk kan vervangen, dat genoeg cheap clean energy voor twee Nederlanden kan produceren. En hij stelt atypisch verder, wat paranoia-mensen nooit doen, dat ook andere clean-energy-voorvechters in gevaar zijn, dat ook anderen op de sluipmoord-lijst staat, die is uitgelekt. Hij zegt dit sinds 24.3.2011, is meteen begonnen, dit te zeggen en te verspreiden, meteen na het uitlekken, hij heeft dit meteen gezegd tegen ANP-nieuwsdienst en tegen de redacties van alle kranten, meteen nadat de sluipmoordlijst was uitgelekt. Toch, van de kant van de olie-industrie blijft het muisstil. Ze blijkt zich in een muisholletje te hebben teruggetrokken. Geen smaad-klacht voor de rechtbank! Nee! Want als ze GN wegens smaad aanklaagt, dan klaagt ze zich zelf aan. Dat doet ze dus niet. Muisstil!

 

“Als een rustige wetenschapper en DSM-prijswinnaar hier gaat staan en folders met deze inhoud uitdeelt, en ook nog aan 8 ministers, die zojuist hier zijn langs gekomen op hun weg naar de ministerraadzitting op het torentje om 10 h, dan is er iets aan de hand!” zei de BME-voorzitter tegen de politie-agenten. De toon van de 2 politie-mensen werd zachter. “Wij doen alleen onze plicht. Wij moeten controleren”, zeiden ze verontschuldigend. “Mogen wij uw ID-kaart zien?” “Ja, hier!” “Waar woont u?” “In Delft.”  Ze controleerden en belden. Dan kreeg GN zijn ID terug en ze gingen terug naar de auto. “Ik word dus niet verjaagd?  Ik mag blijven en doorgaan met folders uitdelen?” De 2 politiemannen knikten. Door het open raam van de auto zei GN, toen ze wegreden:  “Wij hebben u straks nodig, om de olie-criminelen op te pakken!”

 

Nadat ieder van deze langs komende ministers :  Hillen (Defensie), Verhagen (Innovatie), Opstelten (Veiligheid), Rosendahl (Buitenland). Donner (Justitie), Leers (Immigratie), Camp (Sociales) de folder.1 en de folder.2 van de BME-voorzitter heeft ontvangen, kan niemand meer zeggen, dat de NL-regering niet op de hoogte is van (zeer voorzichtig gezegd!) de verdenking dat er in olie-kringen een sluipmoordlijst bestaat en dat uitvinders systematisch worden vermoord, die krachtige cheap-clean-energy-technieken hebben uitgewerkt en door de olie-industrie als gevaarlijke concurrenten worden beschouwd.

 

2012 nadert. Wat zijn de volgende gebeurtenissen in het gevecht om clean energy

en een eerlijk machtssysteem?

DE

GB

NL

B

A

W

B  A  W

BME - Bond Moraal en Eerlijkheid

Beinahe-Mordopfer,

noch rechtzeitig gewarnt

Mordopfer,

nicht rechtzeitig gewarnt

Inventor: Gunther Niessen, int. DSM-Price

100-MW-Albatross-windmachines on sea

more on: www.beo-beo.org

Smaad ?

Stanley Meyer, Erfinder der H2-Zelle

Ermordet am 24.3.1998. Er war kerngesund (siehe Photo). Freunde waren Zeugen, als er während eines Essens in einem Restaurant vergiftet tot umfiel.

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A10

A13

A14

A15

A16

A18

A19

A17

28. mei 2011

moord

op uitvinders

Voorstel van GN:

Reconstructie van de cCE-technieken van vier vermoorde uitvinders, daaronder die van Stanley Meyer.

cCE - cheap clean Energy

A21

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A20

A25

A24

A23

A26

A27

A30

A29

A28

A22