BME–actueel

DE

GB

NL

B

A

W

Small talk na de dienst

B  A  W

BME - Bond Moraal en Eerlijkheid

Beinahe-Mordopfer,

noch rechtzeitig gewarnt

Mordopfer,

nicht rechtzeitig gewarnt

Gunther Niessen, Albatross-Erfinder

Op 24.3.2011 is uitgelekt, dat GN op nr.1 van

de sluipmoordlijst van de olie-industrie staat

    meer op: www.beo-beo.org

“Hoe gaat het met u, meneer Niessen?”  vroeg de dominee tijdens de koffie na de dienst. “Zeer goed, meneer dominee! Ik ben zeer tevreden. Ik mag nog een beetje leven!” “Nou, bent u zo ziek?” “Nee, ik ben kerngezond!” lachte Gunther Niessen.

 

“En ik mag nog een tijdje blijven leven:  Twee maanden geleden is uitgelekt, dat de olie-industrie me onopvallend wilde vermoorden. Omdat het is uitgelekt, kan ze dat nu niet meer! Haar handen zijn gebonden. Zo mag ik nog een beetje leven!”

Dan vertelde hij, dat hij uitvinder is en een cheap-clean-energy-techniek heeft ontwikkeld, die de vieze olie-industrie kan vervangen. Dat de olie-industrie dat niet op prijs stelt. Daarom het sluipmoordplan, als de 3. stap van de gewone 3-stappen-strategie van deze industrie tegen succesvolle uitvinders:  Stap 1: proberen, een nieuwe techniek stiekem op te kopen (“Heb ik mee gemaakt!”). Stap 2: proberen te saboteren. (“Sabotage heb ik mee gemaakt!”). En nu voorbereidingen voor stap 3. Maar uitgelekt en nu niet meer om te zetten. “Dus ben ik tevreden, dat ik nog een beetje mag blijven leven! De uitgelekte sluipmoordplan publiceren en verspreiden verhoogt mijn veiligheid in deze omstandigheden. Verspreiden doe ik dus heel bewusst. Donderdag heb ik over de 3-stappen-strategie van de olie-criminelen en mijn prominente plaats (nr.1) op de sluipmoordlijst van deze industrie voor de raad van de stad Delft gesproken en ook nog een positieve plan aan toegevoegd. Burgemeester Verkerk was daarbij. Als burgemeester is Verkerk de topman van de politie.”  “Gaat hij zijn politiemannen opdracht geven te rechercheren?” dachte de dominee luid.  “Ga hem eens vragen!” zei de uitvinder. 

“Ik zie drie mogelijkheden, a, b en c”, zei de dominee.   “a.. Uw verhaal is een slim propaganda-verhaal, om aandacht te trekken voor uw nieuwe techniek.

b.. In de ogen van iemand, die u niet kent, kan het ook een paranoia - verhaal zijn. Want dat is altijd de eerste gedachte van een gewone burger. Een sluipmoord past niet in zijn belevingswereld. Dat past niet in onze vreedzame samenleving. Met een paranoia-verklaring komt zijn ziel weer in balans.

c.. Het is de realiteit. Het is een echt verhaal.”

“Samen met De Bond Eerlijke Overheid heb ik foto’s van vermoorde uitvinders op de website www.beo-beo.org geplaatst”, zei de uitvinder. “Ga eens die foto’s bekijken en neem dan een beslissing, of het verhaal echt is!”

Stanley Meyer, Erfinder der H2-Zelle

Ermordet am 24.3.1998. Er war kerngesund (siehe Photo). In Gegenwart von Freunden während eines Essens vergiftet tot umgefallen.

B1

B2

B3

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A10

A13

A14

A15

A16

A18

A19

A17

A20

moord

op uitvinders