BEO–actueel

De stof, uit die de leugens zijn. Lijsten wij eens de feiten op!

Obama heeft de niet bewapende Osama laten doodschieten en dan in zee gegooid.

Hij heeft hem niet gevangen, niet voor de rechtbank geleid. Hij wilde hem niet levend,

maar alleen dood. Waarom alleen dood?

 

 

De officiële hoofdverdachte van 9/11-WTC simpelweg doodschieten in plaats van hem, wat zonder meer mogelijk was, gevangen te nemen en voor de rechtbank te brengen, is een bewijs meer, dat Osama niet de 9/11-dader is. Tevoren werd hij door de USA alleen via de pers en propagandamachine beschuldigd, maar nooit officieel aangeklaagd wegens 9/11. De oneigenlijke aanklacht was een op de USA-bevolking gericht propaganda- manoeuvre, om toestemming te krijgen, oorlog te voeren in Irak/Afganistan. Leugenpropaganda!

 

Onbetwistbaar was Osama een terrorist en moordenaar. In Afrika heeft hij meerdere US-ambassades in de lucht geblazen.

Toch een onbewapende moordenaar en zijn zoon en 3 kleinkinderen van hem door elitesoldaten te laten doodschieten is ook moord. Obama heeft zijn soldaten bevel gegeven, wat hij ook bevestigt, alleen doden terug te laten. Waren de levenden zo gevaarlijk voor Obama en het US– machtssysteem? Waren ze zo gevaarlijk voor de ‘Rechtsstaat USA’ ?

 

Wat zou de levende Osama voor de rechtbank hebben kunnen verraden?

 

De WAARHEID!  De Waarheid over 9/11!  Daarom hadden de soldaten bevel, hem flink dood te schieten. Alleen daarom! Zwijgen uitbreiden over de echte daders achter 9/11. Hier treffen wij weer hetzelfde patroon aan als bij de Kennedy-moord:  de verdachte wordt doodgeschoten, zodat hij verdachte kan blijven, zodat de echte daders achter hem kunnen onderduiken in de ogen van de massa’s. Vanzelfsprekend niet  in de ogen van intelligente mensen. Deze doorschouwen het gemerkte spel.

 

Natuurlijk heeft men Osama als zondebok uitgekozen, omdat hij een terroristen-verleden had. Dan verkoopt zich een terreurdaad meer echt goed, dan geloven de mensen dat. Want daarom ging het: de doorsnee-Amerikaan en de doorsnee-wereldburger zand in de ogen strooien over de echte daders achter 9/11: een grote bedriegergroep binnen de US-overheid zelf, ingesloten Dick Cheney en Bush en de kopstukken van het CIA. Het niet onbekende “conspiracy-verhaal”.

 

Voor de rechtbank zou Osama verteld hebben, dat hij de 3 WTC-gebouwen 1, 2 en 7 niet tot instorting had gebracht ! Dat hij daartoe niet instaat was. En hij zou het hebben kunnen bewijzen. Daarom werd de moordenaar vermoord. Daarom had Obama een snelle kogel voor Osama! Vandaag hebben wij twee moordenaren: Osama en Obama. Dekking van het Mega-misdrijf met 3000  WTC-doden en met alle Irak-oorlog-doden door moord op een moordenaar! Zo scheef is de wereld!

 

Nu weten wij, dat Obama geen beetje beter is dan Bush. Bloed aan de handen! De hoop (hope), die Obama voor de verkiezingen altijd in zijn mond had, is verdampt. Nu heeft hij bloed in de mond! 

 

Zelfs als Osama de vliegtuigen (of raketten met aangebouwde vleugel- nabootsingen) had gestuurd (hij heeft ze niet gestuurd!), zouden WTC 1 en WTC 2 toch zijn blijven staan. WTC 7 is zonder!! vliegtuiginslag in elkaar gezakt. Reden voor een intelligente persoon om na te denken en de video’s te bestuderen?

 

Alle experts wereldwijd zijn van dezelfde mening, dat wolkenkrabbers uit specialstaal zoals de WTC-gebouwen 1, 2 en 7 door vliegtuiginslag of raketinslag niet instorten. De schade blijft begrenst. In WTC 7 is niet eens een vliegtuig ingeslagen. En het is toch (door het vakkundig op te blazen, door de voeten weg te blazen) ingestort. Zoals ook WTC 1 en WTC 2, die tot instorten werden gebracht  door ze op een speciale manier vakkundig op te blazen,  van boven naar beneden, verdieping na verdieping. Men kan het op vele origineelvideo’s bestuderen. Osama bin Laden was niet in staat, 1000 springladingen in de reuzengebouwen vakkundig te plaatsen. Dat hebben (niet onopgemerkt) in wekenlang werk anderen gedaan. Osama heeft de gebouwen niet opgeblazen!

 

Miljoenen intelligente mensen wereldwijd gaan akkoord, dat het 9/11– spektakel een bloedig openingspel van bedriegerkringen was, die zo een schijnreden creëerden voor hun volgende en grotere bloedspel, de geplande Irak-oorlog.

Osama Bin Laden’s rol was begrenst: die van de zondebok. Dat zou Osama ook voor de rechtbank hebben gezegd. Dat mocht niet. Dat had te worden verhinderd. Daarom Obama’s bevel: een snelle kogel voor Osama. Nu hebben wij 2 moordenaren.

 

Kenmerkend voor de huidige machtsituatie met perscontrole is, dat de officiële media die genoemde versie niet weergeven, maar  zo doen alsof Osama in de ogen van bijna allen zeker de 9/11-dader is, alsof twijfels alleen bestaan bij enige “Conspiracy-aanhangers, die niet serieus te nemen zijn”. Zo worden de niet denkende massa’s suggestief beïnvloedHersenspoeling laat sporen achter. Desondanks: lange gaat dit niet meer goed. Als de stapel van leugens tot slippen komt, dan is er geen houden meer aan! Dan worden ook de hersengespoelde massa’s wakker. Wikileaks kan highlights brengen, bliksemopnamen van de leugenstapel. De onthulling komt! En ze komt met bazuingeschal!

 

Terwijl veel kleine en grote mozaïekstenen, die wij hier niet alle weergeven, het beeld van het ongekend brutale 9/11-grootbedrog hard maken en over de echte daders achter 9/11 geen twijfel blijft, is het eerste Osama-Nieuws, die schon lange zirkuliert, der Sündebock Osama sei schon vor vielen Jahren in einem Krankenhaus an Nierenversagen gestorben, nicht sicher. Das können wir selbst nicht nachprüfen. Die zweite Osama-Geschichte ist die der USA, dass er jetzt getötet wurde, und die 3 Osama-Geschichte ist, dass er noch lebt. Wer welche Version vertritt, hängt ab von der Interessenlage.

Die originellste Conspiracy-Geschichte, in einem Wettbewerb mit einem Preis belohnt, ist die:  Osama hat sich mehrfach klonen lassen. Die Amerikaner haben einen Klon erschossen. Die anderen Klone und der echte Obama leben weiter.

 

Wie immer:  Der echte Osama, die möglichen Klone von ihm, die möglichen Doppelgänger und alle falschen Osama’s haben den grössten Diktatoren dieser Welt, den sad-kranke Milliardären, den Besitzern von Waffenfabriken, den Machthabern und Strippenziehern im Hintergrund, geholfen, viele Waffen zu verkaufen, viel Leid zu säen und sich am Leid zu laben: ihr defektes Schaden-freude-System sucht ständig nach Schaden, nach neuem Schaden. Osama bin Laden war für sie eine Hilfsfigur. Welche Hilfsfiguren werden sie jetzt aufbauen?

 

Jeder denkende Bürger ist für Abschaffung von Milliardenvermögen in Privathänden! Und erst recht in den Händen von Kranken.

 

Wer am 2. Mai 2011 die fanatischen Massen in den USA gesehen hat, die den Tod von  Osama bejubelten, hat nicht denkende Bürger gesehen. Davon gibt es soviele, dass die Blutspiele der heimlichen Diktatoren möglich sind. Lüge, Betrug und Gehirnwäsche-Propaganda sind Markenzeichen von CIA und korruptem Machtsystem. Der Betrug am nicht denkenden Volk geht weiter.

 

Die grösste Gefahr ist heute nicht die, dass für den toten Osama nun 1000 kleine Osama’s aufstehen, sich Sprengstoff besorgen und Anschläge verüben —das auch– die grösste Gefahr ist, dass die echten 9/11-Täter, die kranken Multimilliardäre und ihre Leute im Machtsystem, einen neuen Gross-Anschlag verüben und wieder einem kleinen Terroristen die Schuld zuschieben. Die Drehbücher für den nächsten grossen Terror-Schlag der Profi-Terroristen sind wahrscheinlich in Arbeit oder schon fertig.  Wieder werden die Massen mit niedrigem IQ, die nie gelernt haben, Dokumente zu studieren, sichere Fakten herauszuschälen und Schlüsse zu ziehen, den neuen Sündenbock schlucken. Denn die Massen essen gerne vorgekaute Kost, wie die Massenmedien sie anbieten. Sie denken nicht selbst. Sie können es nicht. Sie lassen denken und sich betrügen. Trotzdem: über kurz oder lang kommt der ganze Lügenstapel ins Rutschen. Dann begreifen auch die Armen im Geiste, die Massen mit unzureichendem IQ, dass sie getäuscht wurden.

Ob wir es wollen oder nicht: so ist die Welt. Es ist nicht anders! In dieser Welt ist alles zeitlich. Die Ehrlichkeit hat ihre Zeit. Dann kommen die Betrugsspiele. Dann platzen die Betrugsspiele und es kommt wieder die Ehrlichkeit. Ob wir dem Geschehen aufgeregt zuschauen oder in philosophische Gelassenheit: es macht nichts aus.

DE

GB

NL

 B   A   W  

Obama-Leugen

Ovaal:

BEO

A:   DE   NL  GB

Start      Lid - Mitglied - Member

B  A  W

Osama-Leugen

B

A

W

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A10

Tekstvak: A13

Hurk: 87 Reuzen zullen nooit komen, maar een  (sad-zieke) dwerg zal gaan. Doodzwijgen van betere techniek door:

doodzwijgen + econ. wurgen en verdere sabotage-technieken

Hoe sad-machtgroepen nieuwe betere techniek verhinderen

Nieuwe provocaties van het machtssysteem laten de volkswoede koken. BEO-raad: met koel bloed machtpersonen scannen: A1

 

Trojaps-Controle

 

A1

 

Link A1

Scan-Test

 

 

DE

 

NL

 

GB

Doorbraak: sad - hersenziekte op MRI-scherm zichtbaar!

Snelle en betrouwbare diagnose nu mogelijk.

Trojaanse Paarden van grote financieel sterke groepen van sad-zieken niet herkend in parlementen en regeringen.

 

A2

 

Link A2

 

doodzwijgen

Hurk: 87 Reuzen

 

Studenten-Protest

 

Link A3

 

Link A4

 

A3

 

A4

 

A5

en een dwerg

 

Link A9

 

Link A6

 

Link A7

 

Link A8

 

A8

 

A7

 

A6

 

A10

 

A9

 

Provokaties

 

Carnaval en Politiek

Grote veldslag

om 4500 miljoen Euro

 

Albatros-Prototype

Oorlog

 tussen clean en dirty

Observaties:   Provocerende leden van sad-groepen discussiëren met elkaar, hoe ver ze kunnen gaan.

Carnavalswagen spiegelen de provocaties van het

machtssysteems. Grappig, mensen!

Trojaps willen de geldpot aan hun grootkapitaal-vrienden schenken. Ontwikkelaar van de beste techniek eist de pot op.

TOPtech, het ontwikkelingsbedrijf van de Albatrossen, is

bereid, een prototype met 20 m span in actie de laten zien, indien ...

Oorlog tussen Clean Energy en Dirty Energy. Oorlog met dodelijke slachtoppers, Stanley Meyer en andere uitvinders.

 

A12

 

A11

 

Sluipmoordplan

 

van de olie-industrie

Link A13

-Link A24

Link A25

-Link A36

 

Archiv  A

NL

GB

DE

bewuste

van machthebbers

Overzicht over Actuele thema’s

Tekstvak:

Bond Eerlijke Overheid

B  A  W

St

F

P

Tekstvak:

 

van de lijdende maatschappij

actuele Thema’s

Reform

BEO

<—  B=Basis, A=Actueel, W=Werving

>   B  A  W   <

B  A  W

B  A  W

N

BEO-Vogel,  Wapendier  van

BEO met scherpe ogen

Oorlog

in Libië. Verraad

Verraad van het Democratische Principe door USA en Brussel  /Europa. Logisch was: Gadhafi tot volksafstemming dwingen. Toch nee. Massief  wapengebruik in plaats daarvan. Waarom?

 

A13

 

Osama—Obama

 

de gevaarlijke waarheid