BEO–actueel

Scan-Test

 

 

 

 

De overheid, die wij nu hebben, wordt beheerst door een clique* van bekwame en sluwe, maar sad-zieke personen, die met seriebedrog bezig zijn. Zonder hulpmid-delen is de mentale ziekte niet herkenbaar. Zo kunnen sad-zieken hun ziekte mak-kelijk geheim houden. Een wetenschappelijke beschrijving van de sad-ziekte  hier .

 

 

Actueel - Doorbraak: 

Met nieuwe MRI-scan-techniek kan men nu de hersenen van verdachte personen snel op de sad-ziekte scannen. Indien ziek, wordt  zichtbaar, dat hun lijdvermaaks-centrum overgroot is.  Bovendien, als sad-zieken gestimuleerd worden door beelden van grote schade, dan wordt hun lustcentrum actief, rood gekleurd op het scherm, terwijl bij een gezond en normaal persoon het onlustcentrum actief wordt.

 

BEO, Bond Eerlijke Overheid, stelt voor, personen in hoge machtfuncties zo snel mogelijk te testen, alle ministers van het nieuwe kabinet vooraan.

 

De BEO’s roepen …. www.beo-beo.org,   link B3link B11

 

*) Eerlijke ambtenaren in de ministeries, die dichter bij de feiten en de bronnen zijn dan normale burgers buiten en de slimme manipulaties van zieke personen van dichterbij kunnen zien, spreken vaak van “de clique”, die boven in de toppen zit, vreemde beslissingen neemt en doordrukt.

 

Lees:  www.sadfacts.kiddds.org. Leer daarbij over een bijna onzichtbare hersenziekte, haar oorsprong en haar mogelijke genezing!  Bang zijn voor zieken, die bedriegers worden? Nee toch! Word snel lid! Wij willen een eerlijke overheid!

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken over hun staat

BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen, die heel

hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die heel hard gaat roepen, als …….. .  BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

 

BEO heeft meningen, kent geen taboes, kent oplossingen. BEO roept:

Doorbraak: sad - hersenziekte op MRI-scherm

zichtbaar!  Snelle en betrouwbare diagnose nu mogelijk.

B  A  W

Tekstvak:

 

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken

over hun Staat

Tekstvak:

A

B

W

DE

GB

NL

A21

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A12

A10

A13

A15

A14

A16

A17

A18

A20

A25

A24

A23

A26

A27

A30

A29

A28

A19

A22

A31

A35

A34

A33

A36

A37

A40

A39

A38

A32

A

Actual