Trojaps-Toegangscontrole

 

Trojaanse Paarden van grote financieel sterke groepen

van sad-zieken niet herkend in parlementen en regeringen

 

 

Geachte  Tweede Kamer - Lid  

 

Hoe denkt u er over om voor een zetel in de Tweede Kamer een Trojaps-toegangs-controle in te voeren?

 

Trojap betekent Trojaans Paard.

 

Nu wordt daarop helemaal niet gecontroleerd. Dat geeft kwade groepen een kans. Die kunnen ze benutten. Word de oeroude list weer toegepast?

 

Zitten er in de Tweede Kamer Trojaanse Paarden? Hoeveel en van welke tegenpartijen? Helaas moeten wij de vraag “Trojaans Paard?” voor een aantal TK-personen met ‘ja’ beantwoorden!

 

BEO, Bond Eerlijke Overheid, wil van u graag weten, of u een controle steunt. Over de controletechniek, die natuurlijk snel en betrouwbaar moet werken, praten wij later. Achtergrondinformatie vindt u op onze website www.beo.kiddds.org . BEO accepteert geen wetten en in het bijzonder geen crisis– en noodtoestand-wetten, die door krappe besluiten onder medewerking van Trojaps tot stand zijn gekomen. Hier ziet u meteen de consequenties van de aanwezigheid van Trojaanse Paarden: slechte besluiten in plaats van goede besluiten.

 

Tevens moet er, dat zult u begrijpen, ook voor alle hoge ambtenaren in het machts-systeem een Trojaps-toegangscontrole komen. Ook daarover moet de Tweede Kamer beslissen.

 

Met vriendelijke groet,                      

BEO-voorstand en BEO-leden

 

PS:  Alle TK-leden ontvangen de brief. BEO maakt drie lijsten:  1. voorstanders van Trojaps-controlen, 2..tegenstanders van Trojaps-controlen, 3. TK-leden, die niet antwoorden. Verdacht!

De brief staat onder BEO-actueel op de BEO-website. Vanuit de knop A2 is het een muisklik tot de brief.

 

Sad facts over the society of today: read  www.beo-beo.org/b10.htm. Leer daarbij over een bijna onzichtbare hersenziekte, haar oorsprong en haar mogelijke genezing! Bang zijn voor zieken, die bedriegers worden? Nee toch! Word snel lid! Wij willen een eerlijke overheid! Boven praten wij in het bijzonder over Trojaanse Paarden van een groep van mensen, die een bepaalde ziekte hebben, de sad-ziekte. Als gevolg van vooruitgang in de techniek zijn ze nu herkenbaar door een scan-test.

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken over hun staat

BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen, die heel

hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die heel hard gaat roepen, als …….. .  BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

 

BEO heeft meningen, kent geen taboes, kent oplossingen. BEO roept:

BEO–actueel

A

B

W

Tekstvak:

 

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken

over hun staat

A21

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A12

A10

A13

A15

A14

A16

A17

A18

A20

A25

A24

A23

A26

A27

A30

A29

A28

A19

A22

A31

A35

A34

A33

A36

A37

A40

A39

A38

A32

A

Actual

A   B   Co   MM