Grote veldslag 

om 4 500 miljoen Euro

 

Het oude NL-kabinet heeft 4500 miljoen Euro teruggezet voor steun aan windenergieopwekking op zee. Natuurlijk is de bedoeling: alleen steun voor de beste beschikbare techniek. TOPtech Energy uit Delft heeft in samenspel met de TU Delft de Stormvogel Albatros Windmachines ontwikkeld, ongekend productief, goedkoop te bouwen en goedkoop in de productie:  1 cent per kWh

Albatros Windmachines representeren met grote afstand de beste windtechniek.

 

Toch, misdadige groepen van beslissers, die op de geldpot met 4.5 miljard Euro zitten, hebben al vooraf afgesproken dat ze het geld, ons belastinggeld, aan hun vrienden van het grootkapitaal geven, die onproductieve, oude, omstreden bodemwindmachines in zee willen plaatsen, die alleen 5 keer duurder te bouwen zijn en die 8 keer duurder produceren. Op die manier denken ze, twee voordelen gelijktijdig te realiseren: ze kunnen de 4.5 miljard belastinggeld in hun pan slaan en dikke profijten eruit koken, en ze kunnen doorgaan met de olie-economie, die superprofijten ophoest. Want de oude zwakproductieve bodemwindmolens in de zwakke bodemwind zijn geen gevaar voor olie.

 

Daarentegen produceren de Albatros-Windmachines op zee zoveel meer energie, 20 keer meer, dat ze een grote gevaar zijn voor de olie-industrie. Ze kunnen haar op korte termijn vervangen. Daarom doet de misdadigergroep binnen en buiten de overheid nu alles daaraan, dat TOPtech het geld niet in handen krijgt. De veldslag gaat om nog veel meer dan 4.5 miljard. Het gaat ook om de nog grotere winsten uit de industrieën olie, kolen en kernsplitsing. De geldkrachten* achter deze vuile drie-eenheid aan de ene kant, TOPtech en de bevolking, die schone en goedkope energie wil, aan de andere kant. Wie wint de veldslag?

 

Wat zijn de wapens,

die het grootkapitaal inzet?      

 

De naam grootkapitaal is al het halve antwoord. Het geldwapen werkt het meest effectief. Met veel geld kunnen ze mollen en Trojaanse paarden in de overheid plaatsen en controle over de geldpotten met belastinggeld uitoefenen, als de burgers niet opletten en geen instrumenten ter beschikking hebben om Trojaanse paarden te herkennen. Zie link A2 in www.beo.kiddds.org, de website van de Bond Eerlijke Overheid, BEO, over Trojaanse Paarden, Trojaps en Trojaps-controle.

 

Daarnaast probeert de misdadigersgroep (het misdadigergedrag wordt veroorzaakt door een ziekte: zie www.sadfacts.kiddds.org)  het standaard altijd eerst met doodzwijgen van veel betere technieken, want het grote geld bezit en beheerst onze media, de grote kranten en de TV-zenders. Daarom werkt doodzwijgen voor een tijd.  Voor een kleine groep met koplopertechniek is het heel moeilijk en heel duur, om zich via betaalde reclame bekend te maken. Doodzwijgen is soms effectief. Vele kleine koploperbedrijven zijn al gestorven door toepassen van de doodzwijgstrategie.

Toch TOPtech leeft nog. Het grootkapitaal is er nog niet in geslaagd, de dood erbij te voeren. 2006 was er een groot bericht in de grootste krant van Nederland, de Telegraaf, met de titel: “Stormvogel oplossing 100% schone energie in Europa, WINDKRACHT UIT REUZENVLIEGTUIG”, tot stand gekomen na druk van een kleine groep Tweede-Kamer-leden.  Een keer gebeurd.

En het filmpje op de TOPtech-website - klik op film -, waarin een Albatros-windmachine in de lucht eindeloos ronden draait, is door vele andere websites overgenomen (ook doen!) en maakt ook daar reclame. Het bemiddelt binnen 2 min. een eerste idee hoe de techniek werkt.  De Albatrossen gaan niet sterven!

Last not least is niet te loochenen dat de innovatieve Stormvogel Albatros Windmachine de prestigieuze internationale innovatiewedstrijd van DSM gewonnen heeft. Dat ging door alle Europese kranten en is tot vandaag op Internet vermeld. Toen had het grootkapitaal de potentie van de Albatrossen en het gevaar voor de olie-industrie nog niet in de gaten. daarom hebben ze hun wurgwerktuigen toen nog niet ingezet. Ze lieten het gebeuren. De inzet van de wurgwerktuigen, o.a. verbod van publicaties door de ’eindredacties’ van de massamedia, kwam later.

 

Daarnaast zet het grootkapitaal dreigingen als wapen in. TOPtech wordt stevig bedreigd. Onder ander kreeg de hoofdontwikkelaar van de techniek te horen: “Er zullen nog veel beren en leeuwen over uw weg komen!”  *). Toch hij is niet bang. Hij weet de Bond BEO en de bevolking achter zich, die groene energie wil. BEO heeft “onzichtbare” oppassers georganiseerd, die opletten. De BEOs kennen de sad-ziekte van de misdadigers. Dat bepaalt de maatstok. Bang zijn? Nee! In tegendeel: actie.

Via geheime afspraken en controle van de belastinggeldpotten door haar Trojaanse paarden  wil de misdadigergroep van alle 16 miljoen Nederlanders geld stelen, 3000 Euro uit de zak van iedere persoon, 3000 Euro van iedere man en van iedere vrouw, van ieder kleinkind en van iedere grijsaard. Is dat een misdrijf? Een klein misdrijf of een mega-misdrijf?  TOPtech vecht met steun door de BEOs om de 4500-miljoen-geldpot. 

 

 

Hoe veel Tweede Kamer leden ?

en hoe veel ministers van het nieuwe kabinet ?

gaan ons steunen ?

 

 

 

Mega-vermogens in privaathand moeten via vermogens-belasting worden ingesmolten op max. 50 miljoen Euro: 

BEO heeft in Jan Terlau, ex-vice-president van NL, ex-EZ-minister en auteur van bestsellers, al een bekende medestrijder.

Zie brief van BEO

aan MP Mark Rutte op www.beo.kiddds.org

 

link 11

*) Hier is hij aan het woord

Luchtmacht 1

met scherpe ogen

Luchtmacht 2,  Albatros,

windkracht  plukkende

grote hand aan de lange

arm hoog boven de zee

BEOs

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken over hun staat

BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen, die heel

hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die hard gaat roepen, als …….. .  BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

 

BEO heeft meningen, kent geen taboes, kent oplossingen. BEO roept:

BEO - Bond Eerlijke Overheid

DE   NL  GB

Ovaal:

BEO

Werving