BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen,

die heel hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die heel hard gaat roepen, als …….. .

BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

 

 

Seriebedriegers zetelen in de overheid

Dat is geen toeval. Dat heeft twee systeemredenen:

 

Normale burgers hebben een dorpsmentaliteit. Ze kunnen de processen in een dorp overzien. Stad en land zijn veel te groot voor hen. Door het gebrek aan overzicht over al die bijna onzichtbare processen in stad en land krijgen zieke seriebedriegers een kans en benutten die. Ze komen als mollen. In roedels infiltreren ze de organen van de overheid. Daar aangekomen ontplooien ze dan na een wachttijd, waar ze nog normaal doen, gecamoufleerde bedrogspelen zonder einde: seriebedrog.

 

Het helpende geneesmiddel zijn bonden van burgers met specialisten, die de overheidsorganen doorlichten en chequen en seriebedriegers uitplukken. BEO, Bond Eerlijke Overheid, is zo’n bond. BEO is een wachter.

 

De normale burger heeft een dorpsmentaliteit (1) en hij weet niets van het bestaan van een erfelijk zieke 4%-groep met zieke hersenen, die een passie ontwikkelen voor bedrog (2). Aan de dorpsmentaliteit valt nauwelijks iets te veranderen. Echter, de burgers kunnen makkelijk erbij leren over de hersenziekte van de 4%-groep. Hoe komt deze mentale ziekte tot stand? Welke neuronenkettingen zijn bij de seriebedriegers fout doorverbonden? Welke schakelaars, die in normale hersenen op tijd schakelen, schakelen in zieke hersenen helemaal niet of te laat? Bijvoorbeeld kunnen ze daarover veel lezen op de website sadfacts van het Instituut ISR-ISO. 

 

Soms gaat die hersenziekte gepaard met hoge intelligentie. De zieken zijn slim genoeg om zich te camoufleren, meestal met bijzondere vriendelijkheid. Hoge intelligentie en extra vriendelijk: daarvoor vallen de meeste burgers. Daarom is het voor deze seriebedriegers niet zo moeilijk. Ze kunnen hun bedrogspelen makkelijk ontplooien.

Totdat de BEO -specialisten komen. Die kennen de typerende manipulaties en trucjes van deze soort bedriegers. Specialistenkennis! Word lid van de BEO-bond en ondersteun de specialisten! Want ze werken voor jou en zorgen ervoor dat jouw schade kleiner wordt, door seriebedrog in de overheid te verwijderen.

Het BEO-aanmeldingsformulier vind je hier .

Wij willen een eerlijke overheid!

Bond Eerlijke Overheid

DE

GB

Burgers waken over hun staat

Tekstvak:

 

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken

over hun staat

MM

A

B

W

NL

A21

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A12

A10

A13

A15

A14

A16

A17

A18

A20

A25

A24

A23

A26

A27

A30

A29

A28

A19

A22

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A31

A35

A34

A33

A36

A37

A40

A39

A38

A32

Ovaal:

BEO

start   //    Lid - Mitglied - Member

A  B  Co  F  Jo  Le  Me  W   MM