BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen, die 

heel hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die hard gaat roepen, als …….. .

BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die hard gaat roepen, als ze iets heel negatiefs heeft opgespoord of iets heel positiefs heeft ontdekt, om tegen het eerste op te treden en het tweede te bevorderen.

 

 

Toch hard roepen is vaak niet genoeg, om toestanden te veranderen. Zwaargewicht is nodig:  macht.  Dus heeft de Bond BEO naast een slimme organisatie ook veel leden nodig. Jij kan lid worden! Actief zijn is beter dan passief blijven. Help mee, jouw overheid van bedriegers te zuiveren en positieve dingen in de maatschappij te bevorderen.

 

10 cent per jaar plus een sponsorbedrag zijn de kosten van lidmaatschap.

U kunt kiezen tussen a) zichtbaar lid worden en b) onzichtbaar lid worden, die van buitenaf als lid niet is te herkennen. Achter ieder actief en zichtbaar lid staat een groep van onzichtbare leden. Op eenvoudige manier wordt zo een effectieve bescherming opgebouwd voor actieve leden.

Voorzichtigheid is goed !  Georganiseerde bedriegers, naar voren heel vriendelijk  -  vriendelijkheid als camouflage  -  behoren niet tot de aardigste mensen. In sommige gevallen moet men zelfs met maffiastructuren rekening houden. Dus, voorzichtigheid is geboden.

Bedriegers weten, dat veel mensen bang zijn. Ze weten, dat ze met weinig risico ver kunnen gaan. Toch Beo is een bijzondere vogel. BEO is niet bang. Als u ook tot de moedigen behoort, dan sluit je aan. Om nog meer zwaargewicht te ontwikkelen en een eerlijke overheid te realiseren hebben wij de gebalde  kracht van velen nodig. Die van jij kan daarbij zijn!

 

Als lid wordt je door BEO met kennis bewapend. Je leert er bij. In het bijzonder leer je van onze staf van wetenschappers, dat een bepaalde soort bedriegers bedrieger wordt door een foute schakeling in hun hersenen. Bepaalde kettingen van neuronen in de hersenen van deze bedriegers zijn fout doorverbonden. Ze hebben zieke hersenen! Ze hebben defecten in het leedvermaak-centrum. Soms gepaard met hoge intelligentie! BEO is hard op weg om deze mensen via een gen-test te kunnen opsporen en ze in stap 2 te genezen. Om dat voor elkaar te krijgen hebben wij een grote organisatie met veel leden nodig. Denk na en neem een beslissing!

 

Sad facts over the society of today: read  www.sadfacts.kiddds.org. Leer daarbij over een bijna onzichtbare hersenziekte, haar oorsprong en haar mogelijke genezing! Bang zijn voor zieken, die bedriegers worden? Nee toch! Word actief! Wij willen een eerlijke overheid!

Bond Eerlijke Overheid

B1

B2

B3

Burgers waken over hun staat

Tekstvak:

 

Bond Eerlijke Overheid

Burgers waken

over hun staat

NL

GB

DE

A

B

W

B4

B5

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A12

A10

Ovaal: Wat is nieuw?
Wat is belangrijk?
Wat was verrassend? 
Wat moet ik herinneren?
Waarover moet ik nog nadenken?
Welke beslissing kan ik nemen?

A21

A13

A15

A14

A16

A17

A18

A20

A25

A24

A23

A26

A27

A30

A29

A28

A19

A22

A31

A35

A34

A33

A36

A37

A40

A39

A38

A32