BEO

 

 

BEO is een slimme vogel met scherpe ogen, die

heel hard kan roepen.Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die heel hard gaat roepen, als …….. .

BEO is de Bond Eerlijke Overheid, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

Bond Eerlijke Overheid

DE

GB

 

Hoe kunnen zich de financiën ontwikkelen ?

De financiën BEO

Bond Eerlijke Overheid

Alle mogelijkheden zijn open:

 

Overmorgen kan een multimiljonair voor onze deur staan en

zeggen: “De corruptie in Nederland ben ik zat. BEO krijgt de helft van mijn vermogen om in grotere omvang te kunnen werken, om meer corruptie te ontdekken, openbaar te maken en te verwijderen.

 

Mensen met vermogen, maar zonder kinderen, kunnen komen en zeggen: “Ik benoem BEO tot mijn erfgenaam. En hier is al 10% van mijn vermogen als schenking, vooraf. Een eerlijke overheid krijgen wij niet voor niets. Een eerlijke overheid is mij het waard.”

 

 

Doch wie steht es um die Finanzen der Bürger selbst in unsicheren Zeiten, in Zeiten der Weltwirtschaftskrise? Wie steht es um das staatliche Geldsystem, das merkwürdigerweise grösstenteils in den Händen von privaten Grossbanken liegt, darunter solchen, die die Weltwirtschaftskrise durch Betrugsaktivitäten in riesigem Umfang ausgelöst haben. So die Morgan-Bank in USA und alle (auch europäischen) Grossbanken, die die Betrugspapiere der Morgan-Bank durchverkauft haben. Haben wir es mit einem riesigen Betrugssystem zu tun?

Nach glaubhaften Berichten wurden auf dem Höhepunkt der Krise viele Banken vor dem Umfallen bewahrt nicht nur durch Milliarden Steuergeld, sondern auch durch Multimilliarden Geldleihen aus Mafia-Kreisen, aus Drogenhandel und Schwerstkriminalität.

 

Wie ist das zu reimen? Welches Band verbindet Leute aus der Weisse-Kragen-Kriminalität mit Leuten aus der Schwarze-Kragen-Kriminalität? BEO hat eine überraschend einfache Erklärung..

van

Burgers waken over hun staat

De financiën van BEO en de financiën van de burgers

B

A

W

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A2

A1

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

NL

De Financiën

 

 Burgers

Maar weinig mogelijkheden zijn open

Mogelijkheden in onzekere tijden

van de

Burgergroepen hebben het recht, hun eigen privaatgeld uit te geven. Het berust op een contract tussen de deelnemende leden en alle later daarbij komende deelnemers.  Niemand van buiten heeft daar tussen te praten. Als het machtssysteem het toch probeert en een monopolie claimt, dan kan men, als verdere beschermende schaal, een vereniging oprichten en het privaatgeld alleen in de vereniging laten circuleren. Wie het wil benutten, moet eerst lid worden van de vereniging

 

Een eerlijke staat gaat bij deze activiteiten helpen en steunen, in plaats van ondoorzichtige privaatbanken met vele miljarden belastingsgeld te ondersteunen.

 

Of en wanneer de uitgevende burgergroep met een functionerend privaatgeld-systeem dit geldsysteem in de handen van de staat geeft, hangt af van de toestand van de firma staat.

 

Vandaag is dat niet zinvol. Want nu hebben wij nog geen eerlijke staat. De Burgerbond Eerlijke Overheid, BEO, werkt daaraan, deze eerlijke staat te realiseren. Misschien denkt u, de taak is te groot. Maar toch: het is te doen.  De belangrijkste maatregel is, groepen van (sad-zieke) seriebedriegers, de in het staatsapparaat zitten en macht misbruiken, door betrouwbare tests op te sporen en uit te zeven.

 

In principe is het eenvoudig. De taak is oplosbaar. Want het gaat om een enkel schakelaar in de hersenen, die bij de zieken niet functioneert, die niet heen en weer schakelt tussen lustcentrum en onlustcentrum bij kleine schade (natuurlijk  lijdvermaak) en grote schade. Bij normaalgezonde mensen veroorzaakt grote schade onlust.  Bij de zieken daarentegen lust. Omdat de schakelaar niet functioneert! Erg is, dat ze dan heen gaan en schade maken, om lust te beleven. Lust aan bedrog, die de zieken ook nog verrijkt, is het gevaarlijkste. Want via geld krijgen ze dan macht. Altijd meer macht! Dat is de natuur van sad-zieke groepen, die, omdat burgers niet hebben opgelet, macht verovert hebben in onze firma staat, en van sad-zieke groepen, die in bedrieglijke privaatbanken huishouden, die veel trucs hebben verzonnen en steeds nieuwe bedenken en handhaven, om ons geld te misbruiken.

 

Wij kunnen ze niet direct wegvegen, maar in een eerste stap omlopen: eigen geld uitgeven, eerlijk geld, zo gemaakt, dat het zijn waarde behoudt. De Burgerbond Eerlijke Overheid, BEO, werkt hier vooraanstaand mee.

 

Lees verder beneden: Stichting X-Mark

Stiftung

Stichting

Foundation

X-Mark

.          Hoe kunnen zich de financiën van de burgers ontwikkelen?

Wij werken volgens een recept, dat beproefd is, sinds 4 jaar locaal succesvol loopt. Dat is de basis. Verbeteringen zijn altijd mogelijk. Wij conciperen ons privaatgeld op zo’n manier dat veel mensen in dit geld vluchten zodra de Euro afstoort, in een  galopperende inflatie zeer snel aan waarde verliest. Volgens overeenkomende uitspraken van vele vakmensen crashen Dollar en Euro binnen 5 jaar, omdat bedrieglijk steeds meer papiergeld gedrukt wordt, zonder economische tegenwaarde. De grote brand in de geld– en bankenwereld, in de krediet– en schuldenwereld, met een regen van Dollar– en Euro- papierbriefjes blussen: zo verzinnebeeldde een tekenaar, de kern treffend, dit bedroggebeuren, aangestuurd door Private Grootbanken, de FED in US-Amerika en de Centraalbanken in Europa. Ofschoon de naam iets anders voorspiegelt: ook deze zijn privaatbanken, een club van privaatbanken.

 

In een lezingserie over geld aan de TU Delft zeiden alle spreker overeenkomstig: Het afstorten van de papiervaluta komt vlug. Zonder alternatief zal de wereld dan in een chaos verdrinken. Want het geoliede samenspel van partijen in de moderne maatschappij berust op geld. Zonder dit olie functioneert niets meer. Alles valt stil.

 

Tevoren het zo ver is, tevoren de privaatbanken ons geld totaal geruïneerd hebben door voortgezet bedrog, moet ons alternatief aanwezig zijn en zijn waarde hebben bewezen. Dan kan ons de crash in de bedriegerwereld niet grijpen, ons niet meesleuren zoals een oppermachtige tsunami. In tegendeel kunnen wij anderen dan nog redding bieden en ons geld op grote schaal invoeren.

 

Welke eigenschappen moet ons geld hebben?

De belangrijkste eigenschap is stabiliteit: het moet stabiel zijn, vandaag, morgen, in 10 en in 100 jaar nog steeds dezelfde waarde hebben. Met hem moet men in 10 jaar nog gelijk veel kunnen kopen als vandaag. Geen inflatie!

Kijken wij op de Euro vandaag en de Euro voor 10 jaar, dan zien wij: de waarde van vroeger is door sluipende inflatie op minder dan de helft gekrompen. Gaan wij winkelen, dan krijgen wij voor 100 Euro krap de helft van wat wij vroeger kregen.

Hoe kunnen wij voorkomen, dat onze nieuwe munt hetzelfde overkomt?

X

X
X
X

 

 

De Bond Eerlijke Overheid, BEO, zal de X-Mark definiëren en uitgeven. Het liefst samen  met anderen.

Stabiel geld is goud waard.

Bedrieger mogen het niet meer in hun handen krijgen.

 

Bond Eerlijke Overheid   -   BEO     

Ovaal:

BEO

Basis B:   DE   NL  GB

start      Lid - Mitglied - Member

B  A  W

A11

A12

A10