BEO’s

Ovaal:

BME

 

don’t-cry-Joke 5  .  Rutte de Zwijger

Almacht van God en de olie-industrie

Uitvinder Gunther Niessen staat op de sluipmoordlijst van de olie-industie. Reden: zijn reusachtige Albatross-Windmolens (zie film), die genoeg cheap-Clean-Energy (cCE) kunnen maken voor twee Nederlanden. Dat is niet goed voor olie. Dus het sluipmoordplan van olie. Toch Gunther Niessen (GN) werd gewaarschuwd en heeft MP Rutte gevraagd, in te grijpen en de moord te verhinderen. Maar Rutte antwoordt niet. Rutte zwijgt. GN heeft 8 ministers, daaronder Vize-MP Verhagen, persoonlijk benaderd, Rutte met klem te verzoeken in te grijpen (zie bericht A20: www.beo-beo.org/a20.htm). Maar Rutte antwoordt niet. Rutte zwijgt.

 

Vanuit de hemel observeren twee cCE-uitvinders, Stanley Meyer en Andreas Baumann, al eerder vermoord door de olie-industie, het gebeuren. Ze trekken voor de troon van God en vragen God, het leven van GN te sparen. Maar God antwoordt niet. God zwijgt. Daarop besluiten ze, in de hemel naar verdere vermoorde cCE-uitvinders te zoeken, en vinden in een week tien. Nu trekken ze met 12 mannen naar God toe en vragen God, het leven van GN te sparen. Maar God antwoordt niet. Samen benaderen ze ook nog 8 aartsengelen, daaronder AE Maxime, en vragen hen te bemiddelen. Maar zonder resultaat. God zwijgt. Met 12 gaan ze door met zoeken. In nog een week vinden ze nog 10 vermoorde uitvinders in de hemel. Samen trekken ze voor de troon. Luidruchtig eisen 22 mannen van God, het moorden van de olie-industrie te stoppen. Eerst zwijgen. Maar uiteindelijk, na een uur van protesten, antwoordt God toch, zacht en verlegen:  “Ik begrijp u ja, mannen! Ik begrijp uw wens! Maar ik moet de belangen van velen afwegen. Olie is een product diep uit de ondergrond, en de ondergrond behoort tot het machtgebied van de duivel. De winsten uit olie, de zwarte Euro-miljarden en de zwarte macht-structuren, de zwarte regeringen, die daarmee werden opgetrokken, die steunen op veinzen, op desinformatie, omkoop, sabotage van het positieve en op sluipmoordcommando’s, staan onder het bewind van de duivel. Al twee keer heb ik met de duivel over die kwestie gepraat: Hij wil geen concessies doen. Met een breed sadistengrijns heeft hij gedreigd, dat, als ik ingrijp, hij bekend gaat maken, dat ik, God, niet almachtig ben. Begrijp de ontgoocheling van de massa’s, begrijp de ontgoocheling van de gelovigen! Snap, dat dit niet mag gebeuren. Het belang van het geloof gaat voor!”

 

Lees:  ‘Het Bewijs’ op  www.beo-beo.org/a26.htm . In 2011 is de olie-industrie tegen de lamp gelopen. Op 24.3.2011 heeft een informant de sluipmoordlijst in de handen van bedreigde uitvinders gespeeld. Gelukkig maar! Welke acties zijn nu zinvol?

Olie

 

vies

vuil

ziek

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A26

A24

- - - -

Jo5

Jo2

Jo4

Jo3

Jo6

Jo7

Jo8

Jo9

Jo1

De sneeuwbal-campagne loopt. Ben je ook erbij?

Groeten van Donny.  Zie  A24

A

B

C

MM

WF

Normality Movement

Normality team:   BEO    .    Normality team:   BME 

BEO - Bund Ehrliche Obrigkeit ,  BEO - Bond Eerlijke Overheid ,  AHA - Alliance Honest Authorities

BME - Bund Moral & Ehrlichkeit ,  BME - Bond Moraal & Eerlijkheid,  AMH - Alliance Moral & Honesty