BEO

 

 

 

 

 

BEO is een slimme vogel, die heel hard kan roepen. Daarnaast is BEO de naam van een waakzame organisatie, die heel hard gaat roepen, als ze een bedriegergroep in de overheid heeft opgespoord.

 

BEO heeft meningen, kent geen taboes, kent oplossingen. BEO roept:

Bond Eerlijke Overheid

 

BEO - Bond Eerlijke Overheid

Hebben wij geen eerlijke overheid?

Antwoord 1  en  antwoord 2

 

“Hebben wij geen eerlijke overheid?” is soms de

reactie op de BEO-naam “Bond Eerlijke Overheid”.

 

Antwoord 1:  Hebben de USA (met CIA) en Rusland

Heb je de mensen in de gaten, die het grote geld in handen hebben?

De meeste burgers kennen niet een van hen !

 

Met geld kan je naar elke gewenste kant groei stimuleren. Naar de goede en naar de foute kant. Mensen met zieke hersenen, die grote geldpotten beheren, sturen de foute kant op. 

 

Het belastingsgeld. De grote potten met energiegeld (betaling van miljoenen burgers voor energie, stroom, gas, kolen), de potten met transportgeld (betaling van miljoenen burgers voor auto, gasoline, tram, trein, vliegtuig), de potten met voedselgeld (betaling van miljoenen burgers voor voedsel /supermarktketens, voedselfabrieken),  de potten met woongeld (betaling van miljoenen burgers voor woning of huis / woningcorporaties, grote bouwfirma’s), de potten met gezondheidsgeld (betaling van miljoenen burgers voor gezondheid in de dure medische sector / farmaceutische industrie / artsen - ziekenhuizen), de potten met verzekeringsgeld (betaling van miljoenen burgers voor financiële zekerheid), de potten met spaargeld (betaling / storting van miljoenen burgers voor later gebruik van het geld / privaat- en staatsbanken).

 

Potten met bankgeld, verzekeringsgeld, gezondheidsgeld, voedselgeld, woongeld, transportgeld, energiegeld, belastingsgeld.  Reusachtige geldvelden, reusachtige omzetten. Labyrinten, moeilijk te overzien: Fraudegevoelige sectoren.

 

Meteen wordt duidelijk, dat een burger als eenling alleen kleine stukjes van deze grote geldvelden kan overzien, en als hij toevallig vreemde (gemanipuleerde) dingen tegenkomt, ze nauwelijks kan plaatsen. Daarom hebben georganiseerde bedriegergroepen veel ruimte voor activiteiten. Bijna vrij spel.

BEO heeft vakmensen voor alle bereiken. Ze kunnen de stukjes informatie, die ze door onzichtbare ogen en oren krijgen, als een puzzel samensmelten, zich een plaatje maken en manipulerende bedriegergroepen herkennen. Iedere vakman uit de bovengenoemde velden, die er bij komt, vergroot onze kracht. Iedere burger, die oplet en informatie over vreemde gebeurtenissen aan BEO doorgeeft, laat BEO verder zien.

(met KGB) eerlijke overheden?  “Nee!” zegt u. “Twee  keer nee!”  Hoe snel kunnen de toestanden van daar naar hier overslaan? Zouden wij niet opletten, dat onze overheid eerlijk blijft?

 

Antwoord 2:    Beter, omdat ze juister is, is dit antwoord:

 

Nee, niet in Duitsland, niet in Nederland, niet in de EU. En van Rusland met zijn KGB en van de USA met zijn CIA zouden wij helemaal niet spreken! Overal zitten er grote bedriegergroepen tussenin. Conditio sine qua non, dat ze er zitten en (nog) kunnen blijven zitten en nog niet door de volkswoede worden weggeveegd, is, dat ze door de normale burgers niet als bedriegers worden beschouwd. Hun camouflage houdt (nog) stand.

 

Daar kan BEO verandering in brengen. Gaten snijden in de camouflage!

Als er aan de andere kant van de aardbol een groot bedrog gebeurt (bijv. in USA: huizenmarkt, geldmarkt, bedrog door grote privaatbanken, bankencrisis, de bedriegerkringen in de privaatbanken vervlochten met bedriegerkringen in de US-regering), dan heeft dat impact ook op jou. Want de wereld is een dorp. De USA-regering liet de bedriegerbanken niet ondergaan, om staatsbanken op te richten. Nee, ze heeft ze gered, na schijnredeneringen, met belastingsgeld. Hetzelfde gebeurde hier in NL en in Duitsland: miljardensteun voor privaatbanken, die bij dit bedrog hebben meegedaan, met jouw belastingsgeld!

Typerend is: Leden van grote bedriegergroepen zitten verdeeld over machtcenters in het bedrijfsleven, in de economie en in de staat. Op die manier kunnen ze zich makkelijk de ballen toespelen. Het ziet onschuldig en natuurlijk uit, niet verdacht! Maar weinige mensen doorschouwen de bedriegerij.

De wereld is een dorp. Span je dus in, om met ons bedriegergroepen in de overheid en in de economie op te sporen, hun camouflage doorzichtig te maken!

 

Het belangrijkste is, de achtergrondkrachten te begrijpen, die in bedriegers aanwezig zijn. Seriebedriegers hebben zieke hersenen! Door een verslaving worden ze als door een supersterke locomotief getrokken, altijd opnieuw te bedriegen. Ze kunnen niet anders. Bepaalde kettingen van neuronen in hun hersenen zijn fout doorverbonden. Nog niet geweten? Op de BEO-website  www.beo.kiddds.org is een link naar www.sadfacts.kiddds.org. Daar staat het beschreven. Lees dat eens! Als je het verband tussen ziekte en bedrog begrepen hebt, dan hebben wij weer een gat meer in de camouflage van de grote bedriegergroepen gesneden. Dan groeit je bereidheid te helpen, seriebedriegers op te sporen en te genezen. Als onzichtbaar lid van de bond (gecamoufleerd dus) kan je een van de vele oog– en oorparen van de zichtbare en actieve leden en van de BEO-vakmensen worden, die de toestromende informatie verwerken en de gecamoufleerde bedriegers en hun netwerken in kaart brengen.

 

Hebben wij een eerlijke of een zwarte regering ?

Burgers waken over hun staat

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A12

A10

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

Tekstvak: B8

B11

B9

B12

B10

Ovaal:

BME

start   //    Lid - Mitglied - Member

A  B  Co  F  Jo  Le  Me  W   MM