BEO-Persbericht   aan  nieuwsdienst van ANP

 

 

Beste ANP-Redactie,

 

Misschien is dit een ANP-bericht waard:

 

Een tijdje geleden werd de luxe woonboot van Wubbo Ockels door “onbekenden” verwoest. Het was een waarschuwing aan zijn adres, te stoppen met agitatie tegen de interesses van de olie- en kern-industrie. Omdat hij niet wil luisteren en doorgaat, willen ze hem nu vermoorden. Dat bericht een betrouwbare bron, een BEO-spion, die niet herkend in een gesprekskring van de genoemde partijen zit.

 

Deze zieke machtkringen treffen voorbereidingen. Ze willen Wubbo Ockels via sluipmoord, die zoals een natuurlijke dood uitziet, de mond snoeren.

Ook de uitvinder en ontwikkelaar van de grensverleggende Albatross-windmachines, Gunther Niessen, die van MP Rutte de 4.5 miljard €-geldpot voor windkracht op zee eist (zie W8 op onze website), willen ze via een truc vermoorden. Dat zegt dezelfde betrouwbare bron. Lees a.u.b meer op www.sadistenjagd.eu!

 

Over de moord op uitvinder en ontwikkelaar Stanley Meyer in 1998 heeft de pers vaak bericht. Meyer heeft de waterstof-fuel-cel ontwikkeld, een gevaar voor olie.

Ook over de moord op Jan Sloot, uitvinder van sterke datacompressie, was er veel ophef in de pers, en veel speculatie over de daders. Jan Sloot had hartproblemen. Zo was een hartgif waarschijnlijk het daadwerktuig. Een sectie heeft nooit plaatsgevonden. Waarom niet? Dat wijst op daders met macht in het machtssysteem.

 

Bekend is, dat ook Wubbo Ockels hartproblemen heeft. Daarom is een aanval op hem via een hartgif waarschijnlijk. Dan is de verdenking van een onnatuurlijke dood klein.

 

Toch uitvinder Gunter Niessen is kerngezond en getraind, en nu door BEO gewaarschuwd en alert.

Welk soort aanval zullen de daders kiezen?

Een tijdje terug werd hij, tijdens een gesprek met een energiebedrijf, waar ook het thema Jan Sloot aan bod kwam, door duidelijk sad-zieke personen gevraagd: “Bent u niet bang, dat wij u ook vermoorden?” Wij en ook!! De data en visitekaartjes van deze personen zijn in handen van BEO, BEO-Leaks en Wikileads.   De uitvinder is realist. Hij weet uit eerste hand, dat sad-zieken vaak met zulke gedachtes spelen. En ze soms realiseren.

 

De beste manier, om moorden op uitvinders te voorkomen is: bij actuele informatie veel over het gevaar praten en publiceren. Dan ontstaan tegenkrachten. Dan worden de potentiële daders bang, dat ze meer nadelen gaan beleven dan voordelen, dat ze hun subversieve heerschappij in gevaar brengen door hun moordactiviteiten. De vandaag aanwezige informatie is concreet en duidelijk.

 

Groeten van BEO

 

Bond Eerlijke Overheid  ,  www.beo-beo.org

en BEO-Leaks,  www.beo-leaks.org .

 

 

Moord - Zieke machtkringen treffen voorbereidingen, Wubbo Ockels en uitvinder Gunther Niessen te vermoorden

 

PS:  Aub een e-mail terug, dat u het BEO- persbericht hebt ontvangen. Het is niet vanzelfsprekend, dat onze e-mails altijd hun doelen bereiken. Wij weten van concrete gevallen, waar ze werden onderschept. We zullen u daarom hetzelfde bericht ook via andere kanalen laten toekomen.