Stukra krijgt geen subsidie. Daarom is de omvang van de krant een beetje kleiner. Daarom glanst het papier van de krant een beetje minder. Echter, ter compensatie is de inhoud van de krant super. Het echte verhaal van de hedendaagse technische mogelijkheden m.b.t. Clean Energy, transport-systemen, verdere techniek-velden en machttechniek. De krant verschijnt totdat iedere student ze gelezen heeft. Ze verschijnt aan alle universiteiten van Nederland en Duitsland. Stukra  Berlin   is de zuster-krant van Stukra Delft. In principe is Stukra gratis. Maar een paar centje van u helpen verder.  R.nr. 8 1 22 19 19 8  ( BEO / BME ).

Tekstvak: Stukra
Tekstvak: S t u d e n t e n k r a n t
Ovaal: Tekstvak: De eerlijke staat
Tekstvak: De oneerlijke staat

Noodtoestandwetten (1)

Onderdrukking van Cheap Clean Energy (2)

Verspilling van miljarden volksvermogen in omstreden projecten (3)

UMTS  actief  zonder vergunning (4)

en

volgens de

SHOCK DOCTRINE

(5)  Studenten - jonge mensen, die zich (nog) niet kunnen verweren - met schulden opzadelen en plagen (op krediet moeten studeren), maar de multimiljardairs achter de gordijnen iedere dag miljoenen rijker laten worden

Lees het boek van Naomi Klein: The SHOCK DOCTRINE. Economische shocks (disasters) produceren, om DISASTER CAPITALISME te kunnen toepassen via noodtoestandwetten.

“Nu heerst een noodtoestand! Daarom moeten de rechten van gewone burgers aan de kant!  Free play for Big Money!”.

Zie ook  punt 3: doorzetten van omstreden (onzin-) projecten.

De “Chicago Boys”, met een hot spot in het Morgan-bedrieger bankhuis in USA, hebben al geoefend door dictaturen op te richten in Argentinië en Chili en toepassen van de doctrine daar. Nu zijn NL en wereldwijd vele andere landen aan de buurt.

1.

Tekstvak: Doodzwijgen, onderdrukken, saboteren van Clean Energy, van ECCE-technieken: Enough Cheap Clean Energy. In de aangetekende brief van BEO, BOND Eerlijke Overheid, aan MP Mark Rutte, het nieuwe gezicht voor de oude Balkenende-regering, worden 4 ECCE-technieken genoemd. Lees www.beo-beo.org, deel B11. De ECCE-technieken van Stanley Meyer ( 1998 vermoord ), kleinschalig , brandgevaarlijk voor Big Oil, zie foto-H2-cel , en van Gunther Niessen, grootschalig, grensverleggende Albatross-Windmachines, zie: film, lees: Grote veldslag om geldpot 4500 miljoen € , kunnen op korte termijn toegepast worden, als een regering dat echt wil. Auto’s kunnen op waterstof rijden, dat bijna niets kost (uitvinding van  St. Meyer, foto). Maar ieder liter Shell-benzine kost vandaag  1.68  €.   Mark Rutte antwoordt niet. Heeft hij gezag in NL? Of beslissen de Multinationals, Big Oil, Big Atom en daarachter een groep van Multimiljardairs over de energie-politiek?  Zie: machtssysteem ! Wat denkt u? Waarom geen antwoord van Rutte?

2.

4.. Men kan niet vergunning voor masten met antennes verlenen, die ongevaarlijke straling uitzenden, en dan toekijken hoe er apparaten aan toegevoegd worden, die dodelijke straling uitzenden.  Nu is UMTS niet direct dodelijk, maar erg gevaarlijk.  De criminele staat gedoogt en ondersteunt   UMTS-G3-activiteiten van criminele Multinationals, waarvoor ze geen vergunning hebben.  Vakmensen zeggen:  a) de stralingsintensiteit moet van nu 3 V/m naar 0.6 V/m. Dat is mogelijk, maar gebeurt niet. b) Bio-resonantie producerende stralingscomponenten - erg gevaarlijk - moeten  weg gefilterd worden! Dat gebeurt niet. Veel klachten. De hele bevolking is blootgesteld aan gevaarlijke straling. Zie  stopumts.nl   stopumts.nl

3.   op  pag. 2

St. Meyer, uitvinder H2-cel

IJsberg - criminaliteit: weinig zichtbaar, toch altijd meer

Tekstvak: De brandende studenten-problemen:  tijd, geld, steun door de maatschappij, gezondheid, echte informatie en misleiding
Ovaal: Delft

 

Actieve Links for Internet-versie:   

Lees www.beo-beo.org, deel B11

Brief aan Rutte, zonder antwoord ...

 

Beslissen Big Oil, Big Atom en daarachter een groep van Multimiljardairs over onze energie-politiek?   Zie machtssysteem !

 

Stanley Meyer:  zie foto-H2-cel

Albatros-Windmachines, zie film !

Grote veldslag om 4500 miljoen

 

Page 2 , Stukra actueel

 

Page 3 komt er aan

 

Page 4 komt er aan

 

Actieve Links for Internet-versie:   

 

 

Beslissen Big Oil, Big Atom en daarachter een groep van Multimiljardairs over onze energie-politiek?   Zie machtssysteem !

 

 

 

Actieve Links for Internet-versie:   

 

 

Beslissen Big Oil, Big Atom en daarachter een groep van Multimiljardairs over onze energie-politiek?   Zie machtssysteem !

 

 

?

 

Print je BEO-Plaquette !

De mooie BEO-Plaquette aan de auto !

van binnen aan het raam

Uitgelekt

Olie-industrie plant sluipmoord

op Clean Energy voorstanders. Voortzetting van onderdrukking van cheap Clean Energy (cCE) met alle middelen! Volgens onze betrouwbare informant  zijn deze keer  de doelwitten:

DSM-prijswinner  Gunther Niessen

naast  een  bekende voorvechter  voor  cCE.

Gunther Niessen is uitvinder & ontwikkelaar

van de krachtige Albatross-Windmachines,

die energie halen  uit de wolkenwind,

 

waar 20 keer meer te halen is dan uit bodemwind.

 

 

Voortzetting van onderdrukking van cCE! De lijst van opgekochte en verdwenen cCE-oplossingen en ook van vermoorde uitvinders,

die zich niet lieten omkopen (Stanley Meyer bijv.),  is lang.

Hebben de burgers de kwaadaardigheid van het systeem door, waaraan ze jaarlijks miljarden Euro’s betalen aan de pomp? De kwaadaardigheid van het systeem dat met het buit gemaakte geld (via bekende oliebedrijven) een groot deel van de TU Delft financiert en zo verdere machtposities verovert? Heeft het bestuur van de TU Delft dat door?  Nee! Ze hebben het niet door. Ze kiezen daarvoor, het niet te geloven en de feiten te ignoreren.

 

BME  Bond Moraal en Eerlijkheid   en

BEO  Bond Eerlijke Overheid   www.beo-beo.org

Uitgelekte sluipmoordplannen . Uitgelekte sluipmoordplannen

Hoe werkt het systeem?  beo-beo.org .  Hoe werkt het systeem?  beo-beo.org .  Hoe werkt het systeem?  beo-beo.org .  Hoe werkt he

Wie dit info aftrekt maakt zich medeschuldig

Wie dit info aftrekt maakt zich medeschuldig

twitter : bondbeo

DE   NL   GB

facebook : bondbeo

Print en plak aan borden tot iedereen het weten heeft

de BEO-plaquette aan de auto !

BME en BEO voelen zich verplicht, de ontvangen informatie uit de betrouwbare bron door te geven aan het publiek en de moorden te verhinderen

Het doden van onschuldige burgers door een gestoorde wapen-gek  (Alphen/Rijn) wordt door massamedia en politiek gigantisch uitvergroot. Het doden van onschuldige uitvinders door de olie-industrie wordt door dezelfde massamedia en door dezelfde politiek doodgezwegen. Dat is een bewijs, dat de rechtsstaat niet functioneert. Maak het verschil: Praat via de sociale media over de moorden van de olie-criminelen in het verleden (op Stanley Meyer en a.) en over hun moordplannen voor de toekomst (DSM-priis-winner Gunther Niessen en anderen, zoals uitgelekt.)! Geef het info-adres www.beo-beo.org/a31.htm via twitter en facebook door aan vrienden en kennissen! Dat helpt te verhinderen. De olie-criminelen zitten nu met de handen in het haar: “Wie is de mol?” “Wie gaat ons verraden, als wij nu opdracht geven aan onze specialisten, de moorden onopvallend uit te voeren?” Word follower van ‘bondbeo’ (twitter-adres van Bond BEO) !

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen! Lees de online-studentenkrant

Stukrawww.beo-beo.org/stukra.htm

A   B   Co   MM