BEO–actueel

Geachte burgemeester Verkerk,

 

U staat bekend als iemand, die zeer veel bijbaantjes heeft. En bekend als iemand, die iets kan bewegen. U heeft nog niet gesolliciteerd voor een bijbaantje als BEO- promotor. 

BEO - Bond Eerlijke Overheid : een Eerlijke Overheid, dat is toch iets, wat de maatschappij erg nodig heeft!

Daar is nog veel te bewegen!

 

In ons eerste gesprek, een half jaar na uw aantreden als burgemeester van Delft, heeft u mij geadviseerd, subsidie aan te vragen voor de bouw van een prototype van de Albatross Windmachine, die bekroond is met de int. DSM-innovatieprijs. Toen heeft u tegen mij gezegd: “De burgemeester weet, waar de toekomst ligt” en uw steun toegezegd. Weet u het nog?

 

Toen de wethouders Vuik (economie, VVD) en Grashoff (milieu, Groen-Links) dan gingen dwarsliggen, toen ze zich als harde cheap-clean-energy-tegenstanders ontpopten  en de kleine subsidie van maar 50.000 met hun handtekening onder een advies-rapport saboteerden en in dit rapport zelfs onzinargumenten benutten, om het project ten val te brengen, heeft u in een tweede gesprek gereageerd met : “De burgemeester heeft geen macht. De wethouders hebben de macht. Ik kan niets doen. Als reaalpoliticus moet ik vele dingen tegen elkaar afwegen.” Weet u het nog? U hebt geen gesprek tussen de wethouders en mij en u daarbij georganiseerd, allen aan een tafel! Geen gesprek over hun vreemd gedrag, hun ontwijken, hun vreemde argumenten, die iedere vakman als onzinargumenten moet classificeren. Niets!

 

Maar nu zijn Vuik en Grashof geen wethouders meer in Delft. Nu heeft u een tweede kans, clean energy daadkrachtig te promoten: mijn voorstel en het BEO-voorstel actief te steunen: 4 cCE-technieken van vermoorde uitvinders te reconstrueren en een prototype van versie 5 van de Albatross op poten te zetten. Ik wacht op uw reactie. Na mijn voordracht in de raadszitting van 19. mei kreeg ik al positieve reacties van raadsleden binnen. Nu nog die van u daarbij!  Wij willen graag duidelijkheid, waar u staat.

 

De vroegere  wethouder Grashoff is doorgestroomd naar de Tweede Kamer. Nu heeft de Tweede Kamer een harde cheap-clean-energy-tegenstander meer. Kennelijk zijn er geen werkende filters, die Trojaanse Paarden van lobbygroepen tegenhouden. Ook Vuik wilde doorstromen en was VVD-kandidaat voor de Tweede kamer. Aan remmende filters lag het niet, dat hij niet doorkwam. Effectieve filters bestaan niet. Zijn plaatsing op de lijst was te laag.

Vuik en Grashoff hebben altijd geweigerd, met mij te spreken en verantwoording af te leggen. Eens zat Vuik alleen in een grote kamer beneden in het stadhuis. Ik vroeg hem vriendelijk: “Meneer Vuik, wanneer heeft u tijd voor een gesprek over clean energy en het Albatross-project?” Zijn antwoord bestond uit twee woorden: “Geen idee!” Weigering te praten is een teken van een slecht geweten.

 

Omdat de huidige democratie een ‘democratie van lobbygroepen’ is, die via Trojaanse paarden de parlementen beheersen, op locaal en op landelijk niveau, en de burgers het zat zijn, heeft BEO een verbeterde democratie ontwikkeld: de schaduw-democratie. Meer onder ‘Schaduw-Democratie’ op www.beo-beo.org . In een echte democratie hebben mensen zoals Vuik en Grashoff geen kans, een machtspost te krijgen.

 

In de hoorzitting van de raad was het hoofdpunt, dat ik wilde maken :  5 cCE-werkgroepen opzetten. Steun van de gemeente Delft daarvoor. Een stad van 100.000 inwoners is groot genoeg om de werkende wetenschappers en technici te beschermen tegen aanvallen.

 

Daarnaast heb ik twee misdrijven aangesproken.. Als burgemeester  bent u de topman van de politie in Delft. Misdrijven zijn uw verantwoordelijkheid. Daarom wacht BEO op uw reactie in

zaak 1: bedriegergroep onder de medewerkers van de gemeente, en op uw reactie in

zaak 2: planning van een moord. Ik heb u zien luisteren, als ik het voordroeg.

Dat was dus ook een aangifte bij (de topman van) de politie. Hoe gaat u reageren?

 

Welke reactie uit de volgende reacties gaat u kiezen?:

A..  “Ik geef  mijn politiemannen opdracht te rechercheren”.

B..  “Er is nog geen case. Kom eens terug, als je vermoord bent!” ?

C..  “De olie-industrie heeft nog nooit een tegenstander vermoord, niet in Afrika en niet in Nederland. Dat is een verzonnen verhaal. Dit te stellen is smaad. Ze heeft ook  Stanley Meyer in USA niet vermoord. Die man is toevallig dood omgevallen. Was alles toeval. De olie-industrie is niets te verwijten. Er is ook niet een aanvangverdenking. Daarom moeten wij ook niet rechercheren.”

D.. “Wij hebben een goede psychiater voor u, een paranoiaspecialist.” De bekende Solschenizyn-antwoord dus

 

Ik ben gespannen. Omdat het sluipmoordplan is uitgelekt, denk ik, dat ik nu veiliger ben dan tevoren. En voor Wubbo Ockels, die ook op de sluipmoordlijst staat, heb ik iets kunnen doen: ik heb hem verteld, dat er nu een concrete verdenking is, wie zijn woonboot heeft vernietigd: de olie-industrie, en dat ze nu zijn leven wil vernietigen. Ik heb hem gewaarschuwd.

 

Met vriendelijke groet       Het BEO-bestuur

 

Omdat BEO de burgers van Delft informatie verschuldigd is, wat zich heeft afgespeeld (zie Grashoff, zie Vuik) en wat zich nu afspeelt, zet BEO deze brief op de BEO-website. BEO en de burgers van Delft willen duidelijkheid, waar u staat m.b.t. cCE, cheap clean Energy.

DE

GB

NL

B

A

W

BEO—Delft:  Bezuinigingen, nodig of niet?

B  A  W

BEO - Bond Eerlijke Overheid

Beinahe-Mordopfer,

noch rechtzeitig gewarnt

Mordopfer,

nicht rechtzeitig gewarnt

Gunther Niessen, Albatross-Erfinder

meer op: www.beo-beo.org

In de discussie over bezuinigingen van 34 mlj.   heeft BEO twee adviezen voor de gemeente, zoals voorgedragen in de raadszitting op 19.5.2011 door de BEO-voorzitter  en  gepubliceerd op de BEO-website  www.beo-beo.org :

Wat zijn de reacties van de gemeente, van de raad en van het bestuur?

Stanley Meyer, Erfinder der H2-Zelle

Ermordet am 24.3.1998. Er war kerngesund (siehe Photo). Freunde waren Zeugen, als er während eines Essens in einem Restaurant vergiftet tot umfiel.

B1

B2

B4

B5

B3

B6

B7

B8

B11

B9

B12

B10

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A10

A13

A14

A15

A16

A18

A19

A17

A20

22. mei 2011

Voorstel van GN:

Reconstructie van de cCE-technieken van vier vermoorde uitvinders, daaronder die van Stanley Meyer.